גליליות שקדים במילוי טופי וקרמל_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה. לשטוף הייטב קלות בתנור 170 מעלות 20-25 דקות. לקרר הייטב לטחון טחינה גסה ראשונה. לשמור בצד כוס אחת. טחינה שניה להוסיף 2 כוסות סוכר שקית אבקת אפיה שקית סוכר ווניל לטחון ביחד הכל. להוסיף 2-3 ביצים מדיום וללוש הכל ביחד. ליצור נקניק באורך 10 ס"מ. לגלגל אותם עם השקד […]
קאפקייקס מפוצץ בשוקולד_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המון שוקולד מלא שוקולד 3 ביצים לארג' כוס סוכר 3/4 כוס שמנת מתוקה 4 כפות קקאו איכותי קורט מלח 2 כוסות קמח כוס חלב כפית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה כוס וחצי שוקולד צ׳יפס חלב 😁😁😁 מחממים תנור 180 מעלות #טורבו מחממים שמנת מתוקה וחלב, לא להרתיח מוסיפים קקאו ומחצית מכמות השוקולד צ'יפס מערבבים […]
לחמניות גבינה _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
❤️לבצק 3 וחצי כוסות קמח כף שמרים יבשים חצי כוס סוכר 2 ביצים גודל L 100 גרם חמאה רכה רבע כוס שמן קנולה שלושת רבעי כוס חלב פושר חצי כפית מלח ❤️למלית: 500 גרם גבינת טוב טעם שלושת רבעי כוס אבקת סוכר ביצה כפית מחית/תמצית וניל קליפה מגורדת מלימון שלם כף קורנפלור ❤️להברשה: ביצה […]
סופגניות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
לבצק חצי קילו קמח 25 גרם שמרים טריים (כף שטוחה) 3 כפות סוכר כפית מלח 2 ביצים לארג' 3 כפות שמן 2 כפיות קוניאק או ברנדי או ערק כוס מים פושרים פלוס מינוס מעט ווניל. שמן עמוק לטיגון. סוכר לעיטור. הכל למיקסר, בבת אחת :)) ללוש את כל המרכיבים ביחד לבצק רך וחלק שמן את […]
דלעת ערמונים … מרמלדה/ריבה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
קילו ירק לשקול אחריי הניקוי הקילוף. לשטוף להוסיף 700 גרם סוכר לערבב להכניס למקרר לילה או 24 שעות. להעלות לבישול עד לשקיפות להוסיף רבע כוס מיץ לימון מעט ווניל. מכבים עד שאין כמעט נוזלים
דבלה / פזואלוס _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
מזלג ארוך של מנגל 9.90 ש"ח ניתן להשיג בכל חנות מחבת / סוטאז' רחב לא הרבה שמן. גזר 1 פרוס בשמן מונע שריפה והשחמה. 4 ביצים לטרוף הייטב 4 כוסות קמח. קורט מלח. כף סוכר ת.ווניל או שקית סוכר ווניל. חצי כפית סודה לשתיה. כף ערק לא חובה ללוש הכל ביחד לעטוף לתת לו לנוח […]
ריבת קישואים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
קצת להפעיל כח הקילוף שלו קצת בעייתי. לקלף, לחתוך לרצועת דקות קילו פרי קילו סוכר חצי כוס מיץ לימון לערבב ולכסות למשך לילה שלם. למחרת להוסיף כוס מים רתוחים, לערבב ולבשל על אש נמוכה מאוד עד שהפרי מתרכך ונשאר מעט סירופ.
ריבת קרעה מייה (קישוא ירוק)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
שוטפים הייטב את הקישוא (קילו) עם ליפה, מגרדים בעדינות את הקליפה ממש שיכבה דקה. חוצים את הקישוא, מסירים את הגרעינים, מנקים הייטב, פורסים לרצועות דקות. להשרות את הקישוא 10 דקות במים עם חצי כוס מיץ לימון. בסיר עמוק מכינים את הדבש: 4 כוסות סוכר , 2 כוסות מים, מקל ווניל לימון שלם פרוס דק. מבשלים […]
מרציפן שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
למעטפת : קילו שקד (חלוט, שטוף ומיובש) לא אבקת שקדים ולא שקד טחון מולבן מוכן קנוי.🥴🙄 חצי קילו סוכר (לא אבקת סוכר) גרידת לימון שלם צבעי מאכל ירוק צהוב וורוד. קורצנים בהתאם. למילוי: חצי קילו פיסטוק לא קלוי חצי כוס גלוקוזה 3 כפות דבש לטחון את הפיסטוק, לחמם את הגלוקוזה, להוסיף את הדבש, יד שיהפוך […]
לחמניות במלית גבינה / תרד / זיתים / שמיר_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
כוס חדפעמי חם בקערת המיקסר כף שמרים כף סוכר כוס מים חמימים משהים כ 5 דקות מוסיפים 4 כוסות קמח כפית מלח חצי כוס מים חמימים 3 כפות שמן זית לשים כ7-8 דקות משמנים את הבצק מעצבים ביד כ2 דקות מתפחים כשעה קורצים כדורים ( 50 גרם ) הכנת המלית בקערה שמים 2 כוסות חדפעמי […]
בקלאווה פיסטוקים_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
דפי פילו למילוי פיסטוקים (לטחון לא ממש דק ולערבב עם כפית קינמון) לשמן תבנית ואז להכין בקערה 2 כפות סוכר כפית קינמון וכף פירורי לחם (טיפ של אהרוני לפזר בין דף לדף) לקחת דף פילו לשמן עם חמאה לשים בתבנית (אני חתכתי את הדפים לגודל התבנית) מעל לפזר מהתערובת של הסוכר ככה עוד 3 דפים […]
עוגת מייפל פרווה מעולה🎶_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
4 ביצים 3/4 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 3 שקיות סוכר וניל כוס ורבע קמח תופח 3/4 כוס מיץ תפוזים להקציף ביצים עם סוכר ל-5 דקות לפחות להוסיף בהדרגה שמן, סוכר וניל, מיץ תפוזים ובסוף קמח (בערבוב קל ) לשפוך ל2 תבניות אינגלייש להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכ 40 דקות (העוגה צריכה […]
מלאווח+חציל+ביצה+עריסה = מלאווח סביח😋 / מלאווח גבינה וזיתים 🔥_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
לקחתי מלאווח אחרי שהפשיר קצת חתכתי לארבעה משולשים בכל משולש מרחתי עריסה שמתי חצי חציל וחתיכת ביצה וסגרתי עם מזלג!!! הכנסתי לתנור שחומם מראש על 170 לכחצי שעה (עד שהופך צבע זהוב)
עוגיות פצצות שוקולד😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מתכון של קרין גורן 2 ביצים חצי כוס סוכר להקציף במהירות גבוהה כ-8 דקות בינתיים ממיסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר מערבבים עם 3 כפות שמן ומוסיפים לתערובת הביצים מוסיפים רבע כפית מלח 1 כפית אבקת אפיה וחצי כוס קמח עכשיו לתערובת אתם יכולים להוסיף אגוזים קצוצים גס, חלבה, שוקולד צ’יפס שברי שוקולד לבן […]
לחמניות עננים ☁️☁️😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
עוגת סולת עם צימוקים / תמרים_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מצרכים: חבילת סולת 1 שקית אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה גרידה מתפוז אחד כוס שמן כוס סוכר מיץ תפוזים בערך 2 כוסות (העיסה צריכה רטובה ולא יבשה אבל לא דלילה, שימו לב) תמרים מעוכים עם קינמון (חבילת תמרים)או צימוקים (במידה ואוהבים שימו בנדיבות ) לשים את כל המצרכים בקערה אחת חוץ מהמיץ תפוזים והצימוקים […]
עוגת גבינה אפויה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
750 גרם גבינה לבנה 3/4 כוס סוכר פודינג וניל כף תמצית וניל 3 כפות קורנפלור כף קמח תופח 1/3 כוס שמנת מתוקה 6 ביצים מופרדות אופן ההכנה: את החלבונים להקציף עם הסוכר (להוסיף בהדרגה) עד קצף יציב. את החלמונים לערבב עם הגבינה, הפודינג, תמצית וניל ושמנת מתוקה … להוסיף את הקמח והקורנפלור. להוסיף את תערובת […]
פנקייק_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מתכון של רות סירקין ילדים מבשלים 3/4 כוס חלב כוס קמח 2 כפות סוכר 3 כפות אבקת אפיה 2 כפות שמן 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל לערבב טוב ולהעביר את העיסה דרך מסננת שלא יהיו גושים. טעיםםםם
רולדות במילוי שוקולד, חלבה וריבת תות😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מצרכים : קמח אוסם תופח קטן ( 2 וחצי כוסות ) חבילה 200 גרם מחמאה גביע שמנת חמוצה אופן ההכנה : ללוש את הכל לבצק ולחלק את הבצק ל-4 עיגולים . לפתוח כל כדור לעיגול ולמרוח ממרח תמרים ולשים קצת קינמון . ( אפשר לשים שוקולד או ריבה או חלבה ) לגלגל לרולדה , לסדר […]
רוזלך טעימים_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 3 כוסות קמח 1 וחצי כוסות מים (לשים כוס ואם צריך להוסיף) 1/4 כוס שמן זית 1/4 כפית מלח 1 כפית מחוקה של שמרים נוטלה/ריבה למילוי אבקת סוכר לפזר מעל אופן ההכנה: מחממים את התנור לחום של 220 מעלות. מערבבים ולשים את כל החומרים (בלי המלח) אחרי לישה מוסיפים את המלח ולשים פעם נוספת. […]
רולדה ריבת חלב _מתכון של מלי מאירוב ע"י רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
בורקס שבלול גבינות ותרד 😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
הבצק הוא בצק עלים של שמרית חתכתי לשנים (לרוחב) מילוי: שמתי גבינת טוב טעם אחת 2 כפות קוטג ביצה חתיכת גבינה צפתית מגורדת זיתים חתוכים לערבב הכל עם טיפה סוכר (להוריד את המליחות) לשים באמצע של כל מלבן בצק ולסגור משני הצדדים. לקחת נחש אחת להניח מגולגל על תבנית עם ניר אפיה ואז להמשיך עם […]
פשטידת עוף מאד טעימה ובריאה_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים
זה יכול אפילו להיות חלק מארוחה מזינה 8 שוקיים שבושלו בתבלינים מפורק וחתוך 6-7 ביצים תפוחי אדמה 3-4 למחית גסה ירוקים כוסברה פיטרוזליה ושמיר קצוץ מעט מכל ירק כורכום. טימין יבש. כמון. זעתר 2 כפות שמן זרעי ענבים מאד בריא מלח לפי טעם. מלח הימלאיה/ אטלנטי להכנה מערבבים הכול יחד ושופכים לתבנית מרופדת לתנור 180 […]
בורקס בשר ופיסטוקים טעים במיוחד 😋_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
בצק עלים של שמרית (הבצק שלא צריך הפשרה) מילוי חצי קילו בשר טחון בצל גדול קצוץ חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה פיסטוקים קצוצים גס מטגנת בצל עד הזהבה מוסיפה בשר טחון ממשיכה לטגן עד שהבשר משנה צבע מוסיפה פטרוזיליה קצוצה ותבלינים פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור וכמון ואז מוסיפה את הפיסטוקים ומטגנת עוד קצת. שמה להצטנן […]
עיגולי בצק פיצה כל עיגול ממולא במשהו מפתיע 😉 פסטו ומוצרלה, זיתים, ממרח פלפלים ומוצרלה ורוטב פיצה עם מוצרלה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
השתמשתי בבצק פיצה קרצתי עיגולים בחלק מהעיגולים שמתי זיתים ובחלק מוצרלה, ומוצרלה עם ממרחים(פסטו, פלפלים ורוטב פיצה) סגרתי לעיגולים סידרתי בתבנית מרחתי ברוטב שהכנתי משמן זית, שום ופטרוזיליה והכנסתי לתנור לכחצי שעה (להוציא כשזה מקבל צבע זהוב יפה) כשהוצאתי מרחתי עוד קמת מתערובת השמן זית
עוגת מייפל פרווה מעולה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
4 ביצים 3/4 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 3 שקיות סוכר וניל כוס ורבע קמח תופח 3/4 כוס מיץ תפוזים להקציף ביצים עם סוכר ל-5 דקות לפחות להוסיף בהדרגה שמן, סוכר וניל, מיץ תפוזים וקמח (בערבוב קל בלבד) לשפוך ל2 תבניות אינגלייש להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכ 40 דקות (העוגה צריכה לקבל […]
בראוניז בייגלה 🥨🥨🥨_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
2 כוסות בייגלה (שבורים ) 200 גרם שוקולד מריר 3 ביצים 100 גרם חמאה/ מחמאה לפרווה חצי כוס סוכר כפית תמצית וניל מעט מלח 3/4 כוס קמח אופן ההכנה: על אש נמוכה ממיסים חמאה עם שוקולד מורידים מהאש ומוסיפים סוכר ומלח מערבבים ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים קמח מערבבים ובסוף את הבייגלה ומערבבים. […]
עוגת 3 שכבות כשרה לפסח גם טעימה בטירוף_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 4 ביצים 2 שמנת מתוקה 1 שוקולד מריר 100 גרם 1 אינסטנט פודינג שוקולד 5 וחצי כפות סוכר . שלב ראשון : שופכים שמנת מתוקה לסיר קטן מוסיפים את השוקולד מריר שמים על הגז עד שימס ואז מכניסים למקרר לכמה שעות טובות , אני שמתי בערך 5 שעות ממש לפני שמוציאים מהמקרר נעבור […]
לחמניות מקמח מצה עם תבלין סודי שלא צונחות_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מתכון ללחמניות מקמח מצה עם תבלין סודי שלא צונחות עד שמצאתי את המתכון המנצח לקח לי כמה שנים אבל בסוף …הצליח 🙂 משתפת אתכם במתכון ויש לי תבלין שאני מוסיפה ( תבלין שסבתא שלי היתה שמה לטשטש את ריח וטעם הביצים ) מצרכים : 2 כוסות מים חצי כוס שמן כפית מלח רבע כפית פלפל […]
קרואסונים שום שמן זית ועשבי תיבול_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
בצק פיצה 3 וחצי כוסות קמח כף שמרים כפית מלח כפית סוכר 4 כפות שמן זית 1 וחצי כוסות מים פושרים ללוש לבצק ולשים להתפחה עד הכפלה. בקערה קטנה שמתי חצי כוס שמן זית קוביית שום כף עשבי תיבול הוספתי גם קצת זעתר לערבב לרדד את הבצק לעיגול למרוח מהבלילת שמן על הבצק לחתוך למשולשים […]
מאפי גבינה פסטו ועגבניה ומיני בורקס פיצה _מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
חותכים בצק עלים לריבועים מקפלים כל ריבוע בקצה באמצע שמים כפית גבינת שמנת מעל רבע כפית פסטו ומעל חצי עגבניות שרי מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכחצי שעה וזהו… בתיאבון
עוגיות בצק פריך מהירות_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
פותחים בצק פריך שמים עליו סוכריות אדומות מרדדים בעדינות בעזרת מערוך את הסוכריות לבצק, קורצים רימון (אני לקחתי רימון קטן מבריסטול וקרצתי) מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ 20 דקות (עד שמזהיב)
מאפה תפוחי עץ מקורמלים עם אגוזי מלך_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
בצק פיצה (מרודד דק דק) גבינת קרם פרש תפוחים מקורמלים (עם חמאה סוכר חום וקינמון ) אגוזי מלך קצוצים פותחים את הבצק מורחים גבינת קרם פרש מעל שמים את התפוחים ומעל אגוזים, סוגרים את הבצק (אני סגרתי עם עלי מרווה ) מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמזהיב יפה ניתן להבריש סירופ […]
קראנץ שוקולד וקראנץ קקאו 😊_מתכון של מלי מאירוב ע"י רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
פיצה שמש_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רעיון מדליק לארוחת ערב לילדים בצק פיצה לקרוץ עיגולים (לא קטנים כדי שתוכלי למרוח רוטב ולשים תוספות) להשאיר שוליים של בערך 2.5 ס״מ לעשות איקס בעזרת סכין באמצע העיגול בשוליים למרוח קטשופ/רסק עגבניות ומעל לפזר גבינה צהובה וכל תוספת שאתם אוהבים תופסים שפיץ של משולש שנוצר מהאמצע ומקפלים לבחוץ וכך נוצרת שמש מהממת 💥 להכניס […]
עוגיות רחת לקום_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מצרכים: בצק פריך לוקום אבקת סוכר את הבצק חותכים למשולשים שמים בקצה רחת לוקום ומגלגלים מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 15 דקות (עד להזהבה קלה) לאחר שמתקררים לבזוק מעל אבקת סוכר
עוגת שוקולד כשרה לפסח_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
חובה להכין !!! יוצאת מושלמת ורכה😋 4 ביצים כוס סוכר 3/4 כוס שמן כוס מיץ תפוזים כוס שוקולית 1/4 כוס קמח מצה כוס קמח תופח כשר לפסח כפית אבקת אפיה לציפוי להמיס: חצי שמנת מתוקה חבילת שוקולד מריר אופן ההכנה: להקציף ביצים עם סוכר (בערך 5 דקות לקצף תפוח) להוסיף שמן תפוזים שוקולית קמח מצה […]
עוגיות שושני קצף_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
מתכון של עוגיות מנצחות שמתאימות ליום חול לארוח ולשבת …נראות טוב …יפות יפות שבא לטרוףףףף טעימות נימוחות ומתחסלות …. ניתן לעשות גם חלבי וגם פרווה ניסיתי את שני הסוגים ושניהם יוצא טעים . מצרכים : חבילה מחמאה(פרווה) / 2 חמאה (חלבי) 1/2 כוס מיץ תפוזים 3 חלמונים ( צהוב) חבילה קמח אוסם תופח קטן 1/2 […]
עוגת שיש גבוהה אוורירית, פרווה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
עוגת שיש אליפות 😋😍 6 ביצים L 2 כוסות קמח שקית אבקת אפיה כף תמצית וניל כוס וחצי סוכר (אפשר גם פחות) 3/4 מיץ תפוזים 1/3 כוס שמן לתערובת הקקאו 2 כפות סוכר 2 כפות שמן 2 כפות קקאו 1/4 כוס מים אופן ההכנה: מפרידים ביצים את החלבונים מקציפים עם 3/4 כוס סוכר. לערבב את […]
בוריקיטס בשר_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
הבצק: בצק עלים של שמרית החדש 😊 המילוי- את תערובת הבשר עשיתי ככה: קצצתי בצל גדול מטגנת כשהוא שקוף מוסיפה שום קצוץ (שמתי 4 שיניים) אחרי כמה דקות מוסיפה בשר טחון עד שמאפיר ואז שמתי חופן פטרוזיליה קצוצה ותבלינים (מלח. פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום וכמון) נותנת לזה על הגז עד שאין נוזלים בכלל! אם […]
עוגת תפוזים פרווה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
1 כוס מיץ תפוזים 1 אינסטנט פודינג וניל 3 ביצים 1וחצי כוסות קמח תופח 3/4 כוס שמן 2 שקיות סוכר וניל 1 כוס סוכר גרידת תפוז/ לימון אופן ההכנה : מקציפים ביצים עם סוכר(לפחות 5 דקות) , אחר כך מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים בסדר הבא : שמן,סוכר וניל,אינסטנט,מיץ תפוזים, גרידת תפוז ובסוף קמח (לערבב […]
עוגת פרג גבוהה, טעימה, פרווה וקלה להכנה👇_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
4 ביצים כוס סוכר כוס שמן 2 כוסות קמח שקית אבקת אפיה חבילה פרג 100 גרם כוס מים פושרים הכנה: להקציף ביצים(לא מופרדות) עם הסוכר (כמה דקות) להוסיף שמן בהדרגה. בקערה נפרדת לערבב קמח, אבקת אפיה פרג ומים ולהוסיף בהדרגה לקערת ההקצפה. לשפוך לתבנית(2 אינגלייש/תבנית עם חור /תבנית עגולה )להכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות […]
שרוול פתי בר 4 כפות ריבת חלב 200 מל שמנת מתוקה קוקוס לציפוי אופן ההכנה: מרסקים את הפתי בר (עד שהם טחונים דק) שופכים את השמנת והרחבת חלב על הביסקוויטים (המסתי קצת את הריבת חלב במיקרו) מערבבים הכל שמים במקרר לחצי שעה. מוציאים מכינים כדורים מצפים בקוקוס
קינוח שערות קדאיף_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
שערות קדאיף קניתי את החדש של שמרית השתמשתי בחצי ל12 קעריות) רבע חבילה חמאה ממיסה את החמאה ושופכת על השערות מערבבת טוב. לוקחת חופן ושמה בתבנית שקעים מכניסה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ חצי שעה. לקרם פירות יער מקציפה שמנת מתוקה עם כף גדושה אבקת סוכר, כף גדושה גבינה לבנה וכף גדושה פודינג […]
אורז בצל וערמונים ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
הדגש הוא על האורז טעם גן עדן וחובה להכין אותו . לטגן בצל לחתיכות קטנות ועד להזהבה להוסיף 2 כוסות אורז או ככמות הנדרשת לכם לטגן מעט ולהוסיף 2-3 חבילות ערמונים טחונים לדק ואת המים מלח ופלפל שחור זה הכל על כל כוס אורז אני שמה כוס וחצי מים רותחים . ממליצה בחום להכין ❤️
עוגת טרליצה אחת העוגות הטובות ביותר 💖_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מתכון : 3 שלבים למתכון לבסיס : 7 ביצים 6 כפות קמח 1.5 אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל חצי כוס שמן שלב 2 : 750 מיל חלב 250 מיל שמנת מתוקה מקל וניל שלב 3 : קרמל 1 כוס סוכר 250 מיל שמנת מתוקה 100 גרם חמאה . […]
עוגת גבינה ותפוחים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת שוקולד שילדים אוהבים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
מתאימה לעוגת יום הולדת / מסיבות 💕💕💕💕 6 ביצים L כוס סוכר ( שתיה חד פעמי) כוס שמן כוס קקאו/ שוקולית 2 כפות נס קפה כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים 1 אפיה 1/2 2 כוסות קמח. להקציף ביצים שלמות במהירות גבוהה להוסיף סוכר קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה), להנמיך מהירות במקסר להוסיף בהדרגה לפי […]