Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

העוגה הכי קלה ולדעתם של כל בני הבית גם – "הכי טעימה"
2 דקות עבודה .
עוד עוגת שוקולד להמתיק את ימי הפסח.
עוגה בעלת מירקם רך ונימוח פשוט נמס בפה.

המצרכים לעוגת אינגליש קייק אחת.
מראש כדאי להכפיל כמויות ולהכין 2 עוגות, כי אחת שורדת בדיוק חצי יום…

2 ביצים
1/2 כוס סוכר (מי שאוהב יותר מתוק אפשר להוסיף עןד 2-3 כפות)
2 כפות גדושות קקאו
1 כף גדושה שוקולד למריחה ( השחר)
1 סוכר וניל
100 ג"ר חמאה רכה או 1/3 כוס שמן
1/4 כוס חלב
1/2 כוס אגוזים טחונים דק
1/2 כוס קמח מצה דק
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1 כפית גדושה אבקת אפייה

ההכנה-
מניחים ביצים בקערת המיקסר ומקציפים, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת מירקם תפוח ובהיר.
משלבים את החמאה/שמן, חלב, וניל,שוקולד למריחה ומערבלים קלות.
מערבבים בנפרד את כל החומרים היבשים
מוסיפים את תערובת היבשים לביצים ומאחדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית אינגלישקייק, ומכניסים לתנור מחומם 170-180 לכ- חצי שעה עד 40 דקות.

הציפוי-
60 ג"ר שוקולד חלב
3 כפות שמנת מתוקה
מחממים את השמנת (במיקרו)
מכניסים את קוביות השוקולד עד להמסה ומצפים את העוגה.

אהבתם את המתכון, כנסו לקבוצה שלי בפייסבוק – "התפריט היומי"

לבלוג של דפנה :

 "מתנות קטנות"   בלוג  אוכל,אפיה ועוד