Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים👍👍
100 גר שוקולד מריר מומס עם 1 שמנת מתוקה/צימחית.
1/2 כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח מנופה.
1 שקית אבקת אפייה.
3/4 כוס שערות חלווה.
1/2 כוס שוקולית.
1 כפית נס קפה.
חצי כוס שוקולד(מה שיש בבית,חתוך גס)
5 ביצים
1 כוס סוכר.
ציפוי👍👍150 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
הכנה👍👍👍
להקציף ביצים בשלמותם,לקצף תפוח.בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן,ושוקולד מומס עם שמנת מתוקה.
"לקפל" חומרים יבשים ולאחד הכל לבלילה אחידה.
אפייה ב170 מעלות(לא טורבו)תבנית 24/26 .
מעל הבלילה לפני האפייה לפזר באופן אקראי שוקולד חתוך גס.
אפייה עד לקיסם מעט לח.
לקרר ולצפות בגאנש.
באהבה/אורנה ועלני💝💝💝💝💝

עוגת שוקולד חלווה ,קלה , בחושה ופרווה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים