מרכיבים
5 ביצים שלמות
כוס סוכר אחד פעמי לשתייה חמה
1 כוס שמן לשתייה חמה
1 כוס מיץ תפוזים לשתייה חמה
1 וחצי כוסות סולת
3/4 כוסות קוקוס
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
2 פקקים תמצית וניל
גרידת מתפוז
לסירופ
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד שהקיף מכפיל את הנפח .
מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים
שמן
מיץ תפוזים
קוקוס
סולת
קמח
תמצית וניל.
אבקת אפייה
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הגרידת תפוז ומערבבים היטב עד לאיחוד .
מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים .
85)מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה ושופכים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ ב 40 דקות .
הכנת הסירופ .
שופכים מים סוכר ומיץ לימון ומבשלים על לקבלת סירופ מעט דביק ומפזרים על העוגות מקררים ומחלצים .