Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
5 ביצים שלמות
כוס סוכר אחד פעמי לשתייה חמה
1 כוס שמן לשתייה חמה
1 כוס מיץ תפוזים לשתייה חמה
1 וחצי כוסות סולת
3/4 כוסות קוקוס
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
2 פקקים תמצית וניל
גרידת מתפוז

לסירופ
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד שהקיף מכפיל את הנפח .
מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים
שמן
מיץ תפוזים
קוקוס
סולת
קמח
תמצית וניל.
אבקת אפייה

מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הגרידת תפוז ומערבבים היטב עד לאיחוד .
מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים .
85)מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה ושופכים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ ב 40 דקות .

הכנת הסירופ .
שופכים מים סוכר ומיץ לימון ומבשלים על לקבלת סירופ מעט דביק ומפזרים על העוגות מקררים ומחלצים .

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת תפוזים וסולת עסיסית במיוחד_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים