Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

1 ק"ג קמח
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
2 סוכר וניל
3 ביצים L
כוס שמן
2 כפות שמרים
חצי כפית מלח
בערך 2 כוסות מים פושרים.

ההכנה –
לערבב הכל ביחד בסוף מלח.
בצק רך ונעים.
למרוח מעט שמן בקערה.
התפחה ראשונה שעה.
לחלק את הבצק ל-4.
חלק קראסון שוקולד נוטלה
וחלק עם קוביות שוקולד.
לרדד לעלה דק ולמרוח שוקולד נוטלה.
לחתוך ולגלגל . להניח בתבנית עם נייר אפיה.
התפחה שניה חצי שעה
אפיה בתנור שחומם מראש
180 מעלות כ-20 דקות.

מכינה סירופ –
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
בישול על אש נמוכה כ-20 דקות
להבריש את הקוראסון .

בהצלחה.❤️❤️❤️❤️❤️

מתכוןמתכון

בצק שמרים / קרואסון / רולדות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים