Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קל פשוט וטעים בטירוף

לבצק:
2 ביצים
שקית סוכר ווניל
כפית מלח
כף חומץ
3 כפות מים
כף סוכר
לערבב הכל ביחד
להוסיף קמח כמה שנכנס בערך 2 כוסות פלוס.
לעטוף ל15 דקות במקרר.

להכין מילוי
חצי קילו שקד מולבן.
2 כוסות סוכר
גרידת לימון שלם
2 שקיות סוכר ווניל
לטחון ביחד טוב טוב.
להוסיף ביצה שלמה ועוד חלמון.
ללוש ביחד.
לעטוף להכניס למקרר לשעה.
להכין כדורים בערך 20 גרם..
לקמח משטח
לפתוח דק דק לעובי 6 במכונה.
למלא
ולהדק עם מים טוב טוב
לטגן לסנן ולטבול בסירופ

סירופ:
3 כוסות סוכר.
כוס וחתי מים.
רבע כוס מיץ לימון
שקית סוכר ווניל.
לבשל על אש קטנה מאוד למשך 20 דקות.
להסיר
להמתין שיתקרר ויתמצק מעט.
לא קר מדי.