לבצק:
1 קילוגרם קמח
8 ביצים
1 כף סוכר
1 כף שמן
לטבילה:דבש
הכנה:
* לערבב את על החומרים יחד עד לקבלת בצק קשה
* לרדד לעלים דקים בגודל:רוחב=5 סנטימטר ואורך=35 סנטימטר לערך,תלוי כמה סיבובים אתם רוצים לעשות-אני משתמש באורך הזה בערך
*מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה
* בעזרת כף או מזלג טובלים את קצה העלה בשמן הרותח בהדרגה ומסובבים מסביב למזלג/כף עד לסיום ,מוציאים ומניחים על רשת
* טובלים בדבש טבעי או בדבש שמכינים בבית:
כמות שווה של סוכר ומים-להרתיח