Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מתכון שלי שנים לא מוותרים עליה😊
עוגת שוקולד שלי שאני מכינה שנים הפכתי אותה גם לכשרה וכמה פשוטה .
עוגת שוקולד
5 ביצים שלמות
,3/4 כוס סוכר,
1/2 כוס שמן ,
כפית נס קפה
,כוס שקולית
, כוס קמח מצה לעוגות זה קמח מצה דק דק
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
,שקית אפיה ,
2 סוכר וניל,
כוס מים אני משתמשת בחצי כוס יין מתוק וחצי מים
.לערבב הכל יחד לאפות בתנור 180 אני אופה בטורבו עד הסכין יוצאת יבשה ולא יבשה מאד .סירוף – 4כפות קקאו 6 כפות סוכר 6 כפות מים 50 גרם מרגרינה אני מערבבת הכל יחד בסיר קטן ושמה על גז קטן עד להמסת מרגרינה ואז הוספתי חצי קצפת לערבב כמה דקות הקרם יהיה מבריק שלא ישרף .
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור ישר לשפוך את הסירופ בתאבון עם רוצים להוסיף סוכריות אז לתת לקרם להתקשות מעט

באהבה אסיה גילעדוב מועדים לשמחה

עוגת שוקולד לפסח
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים