Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
תבנית 24
4 ביצים
2 כוסות קמח מנופה
6 תפוחי עץ גראנד סמיט
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
150 גרם חמאה / כוס שמן ( או זה או זה )
100 גרם פרג טחון טרי
כוס וחצי סוכר
גרדה מלימון שלם

להברשת העוגה :
כף ריבה
כף מים חמימים
לערבב היטב ולהבריש

אופן ההכנה :
1. קולפים ומגרדים את תפוחי העץ במגרדת ( פומפיה )
2. את הביצים מפרידים בשתי קערות נפרדות
3. את החלבונים מקציפים עם חצי מכמות הסוכר לקצף יציב
4. בקערה השניה שמים את החמאה ( בטמפרטורת החדר ) עם שאר הסוכר מערבלים לקרם חלק
מוסיפים את החלמונים גרדה לימון תמצית וניל ואבקת האפיה וממשיכים לערבל
5. מוסיפים את הקמח בהדרגה ממשיכים לערבל ומוסיפים את הפרג ותפוחי העץ
מערבבים את התערובת לתערובת חלקה
6. מקפלים את קצף החלבונים בהדרגה פנימה משמנים תבנית פלא ( עם החור באמצע )
7. מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 45- 60 דקות
8. תמיד מומלץ לבדוק את העוגה עם שיפוד לפני שמוציאים
9. מקררים את העוגה הופכים אותה על צלחת הגשה
10. מברישים את העוגה עם כף ריבה ומעט מים חמימים
כל ריבה שרוצים
תודתי לחברת הקבוצה Annat Bouyson

מתכוןמתכון

עוגת פרג ותפוחי עץ_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים