Share with:


חלבי

אופן הכנה

פאי גבינה ואוכמניות בסגנון מלבי

לפאי:
100 גר' חמאה רכה מאוד
3 כפות חלב
1 חלמון
2 כוסות קמח

ההכנה:
1. מכניסים את כל המצרכים יחד לקערה ומאחדים לבצק
2. משטחים בתוך תבנית נמוכה, דוקרים בעזרת מזלג ואופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-15 דקות עד להשחמה.

לקרם גבינה:
1 גביע גבינת שמנת
4 כפות גבינה לבנה 9%
כוס חלב
3 כפות קורנפלור
1/2כוס סוכר
1/4 כוס מים

ההכנה:
1.בסיר מביאים לרתיחה את החלב עם 1/4 כוס סוכר ומורידים לאש נמוכה
2.מערבבים קורנפלור עם מים, מערבבים היטב ומעבירים בזרם דק תוך כדי בחישה לסיר עם החלב.
3. ממתינים 5 דקות שהחלב יתקרר מעט, מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.
4. בנפרד מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים פנימה לתוך הגבינות.
5.שופכים את הבלילה מעל הבצק שאפינו ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות

לציפוי:
כוס אוכמניות טריות או קפואות
2 כפות מיץ מלימון טרי
5 כפות סוכר
כפית ג'לטין
1/2 כוס מים

ההכנה:
1. בסיר מביאים לרתיחה אוכמניות, סוכר, מיץ לימון ומים
2. מנמיכים את האש, מוסיפים את הג'לטין ובוחשים היטב.
3. מנצננים היטב, שופכים מעל העוגה ומכניסים לקירור למשך שעה לפחות.
4. זוללים ונהנים

טארט פריך גבינה ורוטב אוכמניות בסגנון מלבי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים