Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
1 כוס קמח תופח
1 פודינג טעם אלפחורס
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
4 ביצים
חצי כוס שמן
1 כוס חלב
כפית תמצית וניל
ריבת חלב

ההכנה
לערבב את כל היבשים יחד(בלי הסוכר) בקערה, בקערה נפרדת מקציפים את הביצים ללא הפרדה מוסיפים את הסוכר(תוך כדי הקצפה) את השמן ,תמצית וניל וכוס חלב מקציפים עד לאיחוד ומוסיפים את תערובת היבשים בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה.

מעבירים לתבנית משומנת (בחמאה או מחמאה) לוקחים 2 כפות ריבת חלב ושמים על הבלילה .
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שקיסם ייצא יבש, מצננים מורחים ריבת חלב מפזרים קוקוס..

עוגת אלפחורס בחושה_מתכון של עינת חנניה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים