Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
100 גר שוקולד מריר מומס עם 100 גר חמאה.
5 חלמונים
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
3 כפות ממרח תמרים
200 גר שמנת חמוצה
2 כוסות אגוז טחון
1 כוס קמח

לגאנש
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.

לקצפת
1 מיכל שמנת מתוקה,מוקצף עם 1/4 כוס חלב ו1 קופסא אינסטנט פודינג וניל,לקצף יציב.

הכנה
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
בקערה של השוקולד המומס להוסיף,חלמונים,ממרח תמרים,שמנת חמוצה ולערבב לתערובת אחידה,להוסיף לקציפת החלבון וגם חומרים יבשים,עד לאיחוד קל של המסה.
אפייה בתבנית 24/26 בטמפרטורה של 180 עד להזהבה ולקרר.
לצפות בגאנש ולעטר בקצפת….

פאדש תמרים ואגוזים,עטוף בגאנש וקצפת
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים