Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס סוכר חום
100 גרם פיסטוק גרוס
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
גרדה מלימון שלם
כפית תמצית וניל
100 גרם חמאה מומסת
כמה טיפות צבע מאכל ירוק

סירופ :
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
כפית מיץ לימון
שמים הכל יחד על להבה נמוכה ,עד הסמכת הסירופ

ההכנה :
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ,
מוסיפים את החמאה ותמצית הוניל וממשיכים להקציף
להוסיף את שאר החומרים לערבל לתערובת אחידה
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 30- 35 דקות
** מומלץ לבדוק עם שיפוד לפני שמוציאים מהתנור
לאחר שהעוגה התקררה למזוג מעל את הסירופ.

עוגת פיסטוק
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים