Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקערה לשים. 2וחצי כוסות קמח אבקת אפיה ועוד שתיי כפות קמח מנופה.2 ביצים שלמות. כוס סוכר.175 גרם חמאה קרה לתוכה לקוביות.את כל זה ללוש היטב. אפשר ידני.לעצב לכדור ולתת מנוחה במקרר מכוסה בנילון ניצמד.חצי שעה!!! שהבצק נח במקרר לשטוף ולקלף קילו תפוחים ולחתוך לקביות או צורה אחרת כמו בוידאו.אחריי שקילפנו וחתכנו לשים בקערה את התפוחים לפזר 3 כפות של מיץ לימון .וכף קינמון ו150 גר שקדים מולבנים.לערבב היטב.שהבצק התקרר לחלק את הבצק לשתיי כדורים.לשמן תבנית 26.גם את הדפנות.לשטח בצק על כל התבנית לפזר את התפוחים מעל ולסגור עים הבצק השני.התנור צריך להיות מחומם ליפני שמכניסים את העוגה 180 מעלות אפיה רגילה(.אצלי האפיה 40 דקות.)שהעוגה מוכנה לתת לה להיתקרר מעט.למרוח ציפוי 150 גר אבקת סוכר 3 כפות מיץ לימון לערבב היטב אים זה דליל להוסיף אבקת סוכר אים זה מסמיך להוסיף מיץ לימון לפי העין.למרוח על העוגה.🌹

תעשו שיתופים שישמר לכן ..יתאים לראש השנה😋

לצפות עם מברשת

מתכוןמתכון