Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

(אני מדדתי עם 1 כוס = 240 מ"ל)

1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 כף גרידת תפוז
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
5 ביצים
1 כוס צימוקים קטנים

לסירופ:
1 מים
1 כוס סוכר
1 כף מיץ מלימון

ההכנה:

להכניס את כל החומרים היבשים וגרידת התפוז (למעט הצימוקים) לקערה ולערבב.
בקערה שניה לערבב בעזרת מטרפה שמן ביצים ומיץ תפוזים.
להוסיף את החומרים היבשים לתערובת הביצים ולערבב לתערובת אחידה.
להעביר את העיסה לסיר פלא (משומן היטב) לפזר מעל את הצימוקים ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-35 דקות או עד שקיסם שנינעץ בעוגה יצא יבש.

הכנת הסירופ:

להכניס לסיר את חומרי הסירופ ולהביא לרתיחה.
להנמיך להבה ולבשל את הסירופ כ – 10 דקות .. ולצנן
לשפוך את הסירופ הפושר על העוגה החמה

לחתוך ולהגיש כשהעוגה מתקררת..

כל הזכויות שמורות C