Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 ביצים
1 כוס סוכר לבן
3 כפות סוכר דמררה חום
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל משובחת
גרידת לימון מחצי לימון
2 כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפייה
3 גזרים בינוניים או 3 גדולים מגורדים
1 כוס שמן
1חצי כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

הכנה :
מחממים תנור ל-170 מעלות (מכינים תבנית עגולה עם החור באמצע או שתי תבניות אינגליש קייק) במיקסר מקציפים יחד את הביצים הסוכר הלבן והחום לתערובת אוורירית מוסיפים את המלח,תמצית וניל,והגרידת הלימון עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את השמן בזרם דק מנפים את הקמח והאבקת האפייה ומוסיפים לתערובת כאשר המיקסר מונמך לגמרי מוסיפים את הקינמון והאגוז מוסקט וממשיכם להקציף עד שהכל התאחד לא יותר מידיי מכבים את המיקסר ומוסיפים את הגזר והאגודים ובתנועות עטיפה מערבבים למסה אחידה יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בערך 40-50 דקות כל תנור והחום שלו כאשר העוגה יוצאת מהאפייה לצקת בנדיבות סירופ מייפל

עוגת גזר אגוזים וסירופ מייפל
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים