Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
2 כוסות סולת
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
חצי כוס צימוקים

שקדים לעיטור למעלה

ההכנה:
להפריד ביצים להקציף חלבונים
עם קורט מלח ולאחר מכן להוסיף
סוכר בהדרגה.להוסיף חלמונים
שמן מיץ תפוזים בהדרגה
להוסיף סולת קוקוס בתנועת עטיפה.
קמח בתנועת עטיפה
לאפות בחום 160 מעלות 50 דקות

סירופ :
3 כוסות מים
כוס וחצי סוכר
כף מי ורדים
להכין במקביל כשהעוגה בתנור
כשהעוגה יוצאת לשפוך את הסירופ

עוגת סולת
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים