Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
6 ביצים מופרדות
1 1/2 כוסות סוכר
1 1/2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 אינסטנט פודינג וניל
2 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 כפות קקאו
חצי חבילה פודינג שוקולד

אופן ההכנה:
1 להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב
2 לערבב את שאר החומרים למעט הקקאו והפודינג שוקולד
3 לקפל בעדינות את הקצף לבלילה שעירבבנו להוציא שליש מהבלילה ולהוסיף לשליש את הקקאו והפודינג שוקולד בניפוי ולערבב הייטב
4 אני השתמשתי בסיר אפייה (סיר פלא מי שזוכר) שימנתי הייטב בנוטרינה או תבנית 26 קפיצית למי שאין
5 נעביר לתבנית את התערובת הלבנה ולאחר מכן נזלף בעדינות מתערובת השוקולד כל פעם קצת ונשייש עם קיסם (אפייה ללא מיכסה)
6 נחמם תנור ל-170 מעלות אפייה 20/30 דקות בהצלחה רוחמה כהן…🌸🌸🌸

עוגת שיש מטריפה_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים