Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 כוס שמן
1 כוס סוכר חום כהה הדביק
3 ביצים
5 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות /לא חשוב הסוג
כפית תמצית וניל
כוס שוקולד ציפס
2 כוסות קמח תופח/רגיל 1 אפיה

אופן ההכנה
מתחילים עם התפוחים והסוכר ומערבבים היטב , מוסיפים את השמן ומערבים ..מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים לאחדות מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שכל הקמח נתמע בתערובת מוסיפים שוקולד ציפס מערבבים לאחדות …משמנים תבנית משומנת עגולה כמו בתמונה…או 2 אינגליש קייק…
חום תנור 180 טורבו..עד שקיסם יוצא יבש…
איך שהעוגה יוצאת לכסות אותה בנייר אפיה היטב ולהניח מגבת …
עד לצינון מוחלט…אופציה/לפזר מעל העוגה לפני אפיה אגוזים מעורבבים במעט דבש לא קלויים מלך או שקדים..מסיימים באבקת סוכר ומגישים…

תתכוננו להתמכר..

עוגת תפוחים בחושה עם שוקולד צ'יפס
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים