Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

פאי שוקולד ופאי פיצוחים
200 גרם מחמאה רכה
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ביצה
2 כוסות קמח תמי
ללוש טוב לשטח על תבנית פאי לאפות
( 180 תנור שחיממנו לפני) עד להזהבה קלה

מילוי:
200 גרם שוקולד
25 גרם מחמאה
חצי כוס קצפת צמחית
למקרוגל בפולסים
לערבב טוב טוב
להוסיף לשוקולד
2 חלמונים ולערבב טוב
לקחת 3 חלבונים להקציף עם 1 אבקת סוכר וניל
+חצי כוס סוכר
להקציף טוב עד לקצף נוקשה
ואת הקצף ביצים לערבב עם השוקולד בצורת עטיפה
לשפוך על הבצק שהזהבנו ועוד 20 דקות
לאחר אפייה קירור ולפזר אבקת סוכר

בהצלחה בשורות טובות 🙏

מתכוןמתכון

פאי שוקולד פרווה ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים