Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
8 ביצים L
2 כוסות קמח
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
קורט מלח

אופן ההכנה:
מפרידים חלבונים וחלמונים
בשתי קערות ניפרדות
חלבונים שמים קורט מלח מתחילים להקציף
לקצף תפוח מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר
עד שהקצף קשה ולא נוזלי בקערה השני מוסיפים
רבע כוס סוכר מקציפים ידני מוסיפים כוס מיץ תפוזים
ואת השמן להקציף טוב ולהוסיף לאט לאט
לקערת החלבונים מקציפים על נמוך
מוסיפים קמח ואבקת אפיה מקציפים נמוך מעט מאוד
לוקחים מרית מערבבים מעט ידנית כדי שהקצף לא ישבר
אופים שעה ועשר דקות על חום 160
בגמר האפיה מוציאים הופכים את העוגה שעה
הופכים בוזקים אבקת סוכר

נ.ב.אין לשמן את התבנית לאחר שהעוגה מתקררת
יש לחלף מהתבנית בעזרת סכין לא חדה

מתכוןמתכון

טורט…עוגת תפוזים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים