Share with:


פרווה

אופן הכנה

🍊🍋🍊🍋

כמו שהכנתי בשנות ה-80 ..הכי טעים !!
טורט תפוזים קלאסי אבל בשיטה של פעם !!!

חומרים: מדוד בכוסות מדידה
6 ביצים XL
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוזים (מתפוז שלם)
גרידת לימון 1 כף
3 כוסות קמח תופח
2 כוסות פירות יבשים קצוצים (לקחת 1 כף קמח מהכמות ולערבב עם פירות היבשים)

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף יציב …להוסיף את הסוכר בהדרגה …להמשיך ולהקציץ במהירות גבוהה לקצף תפוח ..סה"כ כ- 5 דקות הקצפה.

בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים במטרפה ידנית עד לבלילה אחידה…
להוסיף את החלבונים כף אחר כף בתנועות קיפול
(ע"מ לשמורעל הקצף..)
להוסיף את פירות היבשים ולערבב.

לשמן תבנית 26 /סיר פלא..להניח במדף התחתון בתנור…לאפות בחום 160 כ-40 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה!!🍊🍋🍊🍋

עוגת טורט תפוזים ופירות יבשים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים