Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

 

5 ביצים
150 גרם סוכר
150 גרם קורנפלור
שקית אבקת אפיה,
3/4כוס שמן.
להפריד חלבונים וחלמונים.
להקציף חלבונים עם הסוכר.
להניח בקערה בנפרד את כל החומרים היבשים.
לאחר שהקצפנו את הביצים להכניס לקערת הקצף בהדרגה את החלמונים,ולערבב בתנועות קיפול,אחר כך את היבשים בהדרגה ולערבב כל הזמן בתנועות קיפול ולבסוף את השמן בזילוף ולערבב בתנועות קיפול.
לחמם תנור ל175 מעלות
לשמן תבנית מספר 26 לצקת את הבלילה ולאפות עד שהעוגה יציבה.

עוגת ספוג ללא גלוטן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים