Share with:


פרווה

אופן הכנה

חמש בצים
אחד ורבע כוסות סוכר
אחד שקית אפיה
אחד שקית וניל
שלוש רבע כוס שמן
שתיים ורבע כוסות קמח
כוס מיץ תפוזים

להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ואת החלמונים להקציף עם השמן טוב

להוסיף את שאר החומרים

לקפל את החלבונים עם החלמונים בעדינות כדי לא לשבור את הקצף

לשים בסיר פלא

לאפות 180 מעלות עד שעה לערך

לבדוק עם קיסם

עוגת תפוזים
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים