Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס קמח
1 כוס סולת
1 כוס סוכר
1 וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה

להקציף טוב את הביצים עם הסוכר להוסיף בהדרגה שמן קמח סולת קוקוס לשים בשני תבניות אינגליש

לאפות בחום מאה ושבעים מעלות .. חמישים דקות בערך

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
חצי לימון סחוט

לבשל על הגז עשרים דקות לשפוך על העוגה חמה

לבריאות

עוגת סולת בסירופ דבש
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים