Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1/2 כפית סודה
1 כוס שוקולית
1/4 כוס קקאו
לערבב הכל בקערה 2 ביצים 1 כוס סוכר להקציף 1 כוס שמן להנמיך מיקסר ולהוסיף 2 כוסות מים חמים להוסיף ואז להוסיף בהדרגה את היבשים מהקערה.

להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות אופים בערך 40 דקות.

ציפוי שוקולד:
50 גרם מרגרינה
1 שוקולד מריר
כף מים

ממיסים יחד מערבבים לשוקולד חלק ומצפים את העוגה

אפשר לקשט בסוכריות..

עוגת שוקולד גבוהה וטעימה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים