Share with:


פרווה

אופן הכנה

מכינים ב-5 דקות ולתנור ללא מיקסר, במיוחד אם יש אורחים בפתח
רכיבים (כוס מידה – אוניברסאלית) **תבנית אינגליש-קייק גדולה (10X30) או שתיים חד פעמי. כוס מיץ תפוזים 1/2 כוס שמן 2 ביצים XL
כוס סוכר 2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל ושקית אבקת אפייה) 2 שקיות סוכר וניל גרידת לימון/תפוז
לקישוט: – חופן שקדים מולבנים/אגוזי מלך

לשיוש – כף שטוחה קקאו מנופה + 1/2 כפית אב’ נס קפה + 2-3 כפות מים.

אופן ההכנה בקערה עמוקה טורפים תחילה את הרכיבים הרטובים יחד, מוסיפים בעדינות את יתרת הרכיבים וטורפים יחד עד לאחידות המסה. *(אפשר לערבל במיקסר).
• (משאירים כ-1/2 כוס מהמסה בקערה, ומערבבים עם הקקאו+הנס קפה+המים) יוצקים את רוב המסה לתבנית אינגליש קייק עם בנייר אפיה.(בתבניות אינגליש חד פעמיות יוצאות שתי עוגות)
• מזלפים מעל את תערובת הקקאו ומשיישים מעט, מפזרים חופן שקדים/ אגוזים.
• אופים בתנור חם ב-175 מעלות טורבו כ-35 דקות….ונהנים מכל ביס….😄

מתכוןמתכון

עוגת שיש תפוזים מהירת הכנה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים