Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
כוס חד פעמי‏ פלסטיק
‏שש ביצים
כוס מים
כוס סוכר
כוס שמן
שני כוסות קמח מנופה
חצי כוס קקאו מנופה
כפית ‏תמצית וניל
‏ארבע כפות ברנדי
‏אחד אבקת אפיה,

ציפוי
כוס שמנת מתוקה / שמנת צמחית
200 גרם ‏שוקולד מריר ‏פיסטוק

‏אופן ההכנה !!
‏להקציף ביצים שלמות לקצף בהיר ‏,להוסיף ‏סוכר בהדרגה ,‏תמצית וניל,להוריד את מהירות המקסר ‏להוסיף שמן‏ בהדרגה, ‏מים ‏‏קקאו, ‏,להוסיף קמח בהדרגה ,והפקת אפיה ,
לשמן תבנית ‏ עגולה מס 26 לצקת ‏את הבלילה, לאפות את העוגה על חום 180 ,מעלות 45 דקות ‏אצלי, כל אחת והתנור שלה ‏לבדוק אחרי 40 דקות ,‏כשהעוגה מוכנה לקרר להכין גנאש ‏לצקת על עוגה לקשט ‏כיד המלך

‏בהצלחה בתיאבון!!

עוגת שוקולד עשירה  ברנדי גנאש פוסטוק
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים