Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1 כוס סכר
200 גר' שוקולד מריר
1/4 כוס שמנת
1 כף נס קפה / אספרסו קצר

להמיס שוקולד שמנת כף נס קפה / אספרסו
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ורך.
להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
להוסיף את השוקולד לחלמונים ולהקציף עד לאיחוד.
לקפל את החלבונים לתערובת השוקולד לצקת לתבנית קפיץ 24 מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בחום של 170 כ 30 35 דקות.

קרם:
1/2 כוס שמנת להקצפה
200 גר' שוקולד מריר
11/2 כוסות שמנת להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
להמיס שוקולד עם חצי כוס שמנת ולצנן מעט
להקציף שמנת אינסטנט פודינג וחלב לקרם רך להוסיף את השוקולד ולהקציף עד לקבלת קרם יציב, לצקת על העוגה ליישר ולקשט.

עוגת שוקולד וקרם שוקולד_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים