Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון מעלף של Tehila Slomoviz

250 גר בסקוויטים (אני השתמשתי בפתי בר רגיל)
6 כפות דבש
4 כפות חמאת בוטנים
לעבד הכל במיקסר לפירורים ..(אני מציעה לרסק קודם את הביסקוויטים במעבד מזון ואז להוסיף את השאר)
לשטח על תבנית..

לציפוי-
להמיס 200 גק שוקולד מריר,4 כפות חמאת בוטנים , 4 כפות שמן (אני הוספתי ריצ') עד לתערובת חלקה לשפוך מעל הבסקוויטים..

לקישוט – להמיס מעט שמן עם אבקת נוגט ולקשט

(אני המסתי ממרח לוטוס וקישטתי..אפשר גם חמאת בוטנים)

חיתוכיות שוקולד וחמאת בוטנים
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים