מתכון מעלף של Tehila Slomoviz
250 גר בסקוויטים (אני השתמשתי בפתי בר רגיל)
6 כפות דבש
4 כפות חמאת בוטנים
לעבד הכל במיקסר לפירורים ..(אני מציעה לרסק קודם את הביסקוויטים במעבד מזון ואז להוסיף את השאר)
לשטח על תבנית..
לציפוי-
להמיס 200 גק שוקולד מריר,4 כפות חמאת בוטנים , 4 כפות שמן (אני הוספתי ריצ') עד לתערובת חלקה לשפוך מעל הבסקוויטים..
לקישוט – להמיס מעט שמן עם אבקת נוגט ולקשט
(אני המסתי ממרח לוטוס וקישטתי..אפשר גם חמאת בוטנים)