Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
250 גרם קמח
15 גרם שמרים
עד חצי כוס חלב פושר
40 גרם מרגרינה
כף סוכר
קורט מלח

לקרם הגבינה :
2 ביצים
150 גרם מרגרינה
125 גרם סוכר
שקית סוכר וניל
מיץ וגרידת קליפה של לימון אחד
750 גרם גבינה כחושה
2 כפיות מחוקות קורנפלור

לפירורים :
125 גרם חמאה
200 גרם קמח
125 גרם סוכר
חצי כפית קנמון
בכל פרוסה 310 קלוריות

לנפות את הקמח . לעשות בו גומה ולצקת לתוכה את החלב המעורב בשמרים . לערבב ולפזר מעט קמח . לכסות במגבת . להתפיח בחצי שעה . להוסיף לבצק שומן מומס , סוכר ומלח וללוש .
לרדד את הבצק לעלה בגודל 25×35 ס"מ ולהתפיח . לערבב ביצים , מרגרינה , סוכר , וסוכר וניל לתערובת קצפית . להוסיף גבינה , קורנפלור , מיץ וקליפת לימון מגורדת . להכין פירורים מן החמאה המומסת , הקמח , הסוכר והקנמון .
למרוח את קרם הגבינה על הבצק ולכסות בפירורים . לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות בתנור שחומם מראש , למשך 35-45 דקות

עוגת גבינה עם פירורים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים