Share with:


חלבי

אופן הכנה

🍓🍓🍓🍓
כל מילה מיותרת 🙏

תבנית 22
חבילה בישקוטים
500 גרם גבינת שמנת
3 שמנת מתוקה של 250
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
400 גרם תותים
כוס חלב פושר

אופן הכנה:
*נרפד את דפנות התבנית עם ניילון שקוף.
*נחצה חצי מכמות התותים לשנים.
*נתבול את הבישקוטין בחלב נרפד את התחתית .
*נכין עכשיו את תערובת הגבינות.
בקערה המיקסר נקציף 2שמנת עם אינסטנט פודינג נוסיף את הגבינה
עד קבלת מרקם יציב. נעביר לשק זילוף ונרכיב את העוגה.
נזלף שיכבה דקה על הבישקוטים
נתבול בישוקוט אחד ונצמיד לדופן ואחריו שני חצים של תותים אחד מעל השני ככה נעשה מסביב. כמו בתמונה.
נזלף מהתערובת בסביב בתחתית צמוד לדופן.
נחתוך חלק מהתותים לקוביות קטנות. ונפזר בתוך העוגה.
נזלף שוב שכבה של גבינה.
נעשה עוד שכבה של בישקוטים.
ועוד שכבה של גבינה. עד למעלה.
שבסוף יש בישקוטים.
נקציף את השמנת שנשארה עם האבקת סוכר .
נעביר לשק זילוף עם צנטר משונן. ניצור פרחים מסביב
נקשט כמו בתמונה.
לקרר לפחות 3 שעות.
בהצלחה 🍓🍓🍓

עוגת גבינה בישקוטים ותות שדה 🍓🍓🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים