Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק:
2 כוסות קמח
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
כפית דבש
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

שמים בקערה את כל
חומרי הבצק למעט הקמח
ומערבבים עד לאיחוד.
שמים על בן מארי כשהמים
חמים מערבבים 10 דקות.
להסיר מהגז להוסיף את
הקמח ולערבב, להניח בצד ל- 15 דקות,
לחלק ל- – 3 חלקים, החלק השלישי
קטן יותר מהשניים האחרים.
לרדד את שני החלקים הגדולים
יותר לגודל תבנית 24, ואת
השלישי לשטח לאפות בחום של 170 עד להזהבה קלה.

קרם:
3 שמנת להקצפה
2 גביעי גבינה לבנה
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
7 ג' ג'לטין
1/4 כוס מים

לערבב גלטין ומים.
להקציף את חומרי
הקרם, עד לקבלת קצף
קצת רך, להמיס את
הג'לטין להוסיף לקרם
תוך כדי הקצפה.

הרכבת העוגה:
לשים שכבת בצק, מעליה למרוח מחצית מהקרם.
לשים במקפיא להתייצבות. לשים שכבת בצק שניה
ומעליה למרוח את שארית הקרם. לפורר את הבצק
השלישי ולפזר מעל הקרם.

עוגת גבינה פירורים בשתי שכבות_מתכון  של אפרת מילוא טויטו
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים