Share with:


חלבי

אופן הכנה

כמה חוקים שהם בל יעבור להצלחה של עוגת גבינה
רכה גבוהה אוורירית.
קילו גבינה וממש לא משנה איזה (לבנה, כחושה, שמנה, שמנת, אשל..)
להוציא מהאריזות, להניח במסננת להניח מעל צלחת כבדה, להכניס למקרר ולחכות שיגירו את כל הנוזלים.
הגבינות חייבות להיות יבשות.
למחרת בהנחה שכל הנוזלים הופרדו מהגבינה.
ממליצה להקציף קודם את הגבינה עם 6 כפות שטוחות של קורנפלור ו2 כפות קמח לקבל קרם יציב ולהכניס למקרר עד שנכין את הכל.
מצרכים לעוגה :
קילו גבינה
6 ביצים להפריד קערה לחלבון וקערה לחלמון.
6 כפות שטוחות קורנפלור.
מקל ווניל חצוי או תמצית ווניל איכותית.
כוס סוכר = 200 גרם.
2 כפות קמח גדושות.
חצי כפית מלח.
2 כפות מיץ לימון.
מערבבים קורנפלור וקמח ומנפים ע״י מסננת אל הגבינות, מקציפים טוב שלא יהיו גושים.
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים את תערובת הגבינות ממשיכים להקציף מכניסים למקרר.
מחממים תנור ל 180 מעלות,
מתחילים להקציף את החלבונים עם יתרת הסוכר, מוסיפים מיץ לימון ווניל מלח ומאחדים את התערובות.
תמיד תמיד את המרנג מוסיפים אל הגבינות במעטפת בפעמיים שלוש.
מרפדים את התבנית בתחתית ויוצרים גם שוליים גבוהות של 10 ס"מ.
משמנים מעט עם תרסיס פאם בטעם חמאה.
יוצקים את התערובת.
דופקים מעט על משטח ליישר את הבלילה.
מניחים את הסיר של העוגה בתוך תבנית גדולה יותר
עם 2 כוסות מים .(בן מארי)
מכניסים לתנור ואופים במשך -20 25 דקות ראשונות בחום של 160
מנמיכים את החום ל 150 וממשיכים לאפות שעה.
בתום האפייה לא פותחים את דלת התנור עד שהוא מתקרר לחלוטין.