Share with:


חלבי

אופן הכנה

רינג 14
1 שמנת מתוקה להקצפה
חצי שקית אינסטנט
10 אצבעות שוקןלד קינדר
1 שוקולד חלב פרה נוגט
חצי גבינה מסקרפונה
2 כפות חלב מרוכז
8 גרם גלטין

לשים גלטין ברבע כוס מים למשך 10 דקות. להקציף את השמנת והאינסטנט לקצף יציב, להוסיף ולהקציף יחד עם הגבינה
להכניס למיקרו את הגלטין ל 15 שניות. לתת לך להתקרר לטמפ החדר
להמיס את השוקולדים במיקרו ולחכות שזה מתקרר לטמפ החדר. .
להוסיף את השוקולדים המומסים לתוך הץערובת המוקצפת ולהוסיף את חלב המרוכז 2 כפות. . בסוף להכניס את הגלטין ולקפל את התערובת
לשפוך לתוך רינג קוטר 14 עד לגובה 5 סמ.
להכניס להכניס להקפאה ל 10 שעות .
רינג 22,
לשים שקף מסביב לדפנו התבנית (כלפי פנים)

לתחתית
200 גרם פירורי פתי בר שוקו או קלאסי
100 גרם חמאה מומסת
4 כפות חלב
3 כפות נוטלה
רבע כוס אגוזים טחונים
לערבב הכל ולשטח בתבנית .
להכניס למקרר לחצי שעה

מצרכים למוס הלבן
4 שמנת מתוקה
1.5 אינסטנט וניל צרפתי
רבע כוס חלב
חתי גביע יוגורט
חצי כוס סוכר
1 גבינה מסקרפונה
100 גרם גבינה לבנה 9% .
1 שוקולד לבן חלב
יתרת החלב המרוכז. גביע פחות 2 כפות .
14 גרם גלטין
לשים גלטין ברבע כוס מים למשך 10 דקות. להקציף את השמנת והאינסטנט לקצף יציב, להוסיף ולהקציף יחד עם הגבינה.
להכניס למיקרו את הגלטין ל 15 שניות. לתת לך להתקרר לטמפ החדר
להמיס את השוקולדים במיקרו בפולסים כל 15 שניות עד שזה נוזלי ולחכות שזה מתקרר לטמפ החדר. .
להוסיף את השוקולדים המומסים לתוך התערובת המוקצפת ולהוסיף את חלב המרוכז וחצי גביע יוגורט . . בסוף להכניס את הגלטין ולקפל את התערובת
לשפוך חצי מהתערובת לתבנית .
את הרינג קוטר 14 עם המוס קינדר להוציא ולחלץ מהרינג
את המוס קינדר לשים במרכז הבלילה ולהשקיע אותו מעט.
את יתרת התערובת לשפוך מעל .

עוגת מוס … קינדר בואנו_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים