Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
שרוול וחצי עוגיות יין
חבילה שוקולד מריר.
100 גרם חמאה.
2 כפות סוכר
כוס חלב.

למוס:
2 שמנת מתוקה.
איסטנט וניל חבילה.
2 גבינה לבנה
1 גבינת שמנת
כוס סוכר.

לרוטב תותים:
סלסלה קטנה של תותים.
3 כפות אבקת סוכר.
ג'לטין שקית.
רבע כוס מים קרים.

אופן ההכנה
במעבד מזון נרסק את הבסקויט לחתיכות גסות..
נבשל על הגז חלב חמאה שוקולד וסוכר עד המסה..
נערבב עם העוגיות ונהדק טוב לתחתית מס 24..
נקפיא 5 דקות…

למוס:
נקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ואיסטנט לקצפת יציבה נקפל אליה את הגבינות נוציא את התבנית נשים שקף..
נעביר את המוס מעל ונקפיא כמה שעות…

רוטב תותים:
נערבב ג'לטין עם מים קרים בקערית קטנה ונניח לרבע שעה.
אחרי רבע שעה נחמם את הג'לטין במיקרוגל ל20 שניות.
את התותים נשטוף ונרסק בבלנדר עם אבקת סוכר.
נוסיף את הגלטין ונערבב טוב..
נשפוך מעל המוס ונקפיא

עוגת מוס גבינה עם רוטב תותים ( כשר לפסח )
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים