Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבסיס :
300 גרם קוקוס
250 מייל חלב מרוכז

מערבבים היטב את החומרים יחד מרפדים את תחתית התבנית ( תבנית קפיצית )

מוס נוטלה:
300 גרם ממרח שוקולד נוטלה
2 מיכלים שמנת מתוקה

מקציפים את הקצפת מוסיפים את ממרח הנוטלה וממשיכים להקציף לקרם יציב
מורחים את קרם הנוטלה עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה

גנאש :
150 גרם שוקולד מריר
150 מייל שמנת מתוקה

שמים מעל באן מארי ( אמבט מים ) את השמנת המתוקה מחממים קלות ומוסיפים את קוביות השוקולד מערבבים לתערובת אחידה ומוזגים מעל העוגה באופן אחיד
מכניסים למקפיא עד שהעוגה קפואה לגמרי.

עוגת קוקוס מוס שוקולד נוטלה וגנאש
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים