מצרכים לבסיס :
300 גרם קוקוס
250 מייל חלב מרוכז
מערבבים היטב את החומרים יחד מרפדים את תחתית התבנית ( תבנית קפיצית )
מוס נוטלה:
300 גרם ממרח שוקולד נוטלה
2 מיכלים שמנת מתוקה
מקציפים את הקצפת מוסיפים את ממרח הנוטלה וממשיכים להקציף לקרם יציב
מורחים את קרם הנוטלה עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה
גנאש :
150 גרם שוקולד מריר
150 מייל שמנת מתוקה
שמים מעל באן מארי ( אמבט מים ) את השמנת המתוקה מחממים קלות ומוסיפים את קוביות השוקולד מערבבים לתערובת אחידה ומוזגים מעל העוגה באופן אחיד
מכניסים למקפיא עד שהעוגה קפואה לגמרי.