Share with:


פרווה

אופן הכנה

✍🏻מצרכים
8 ביצים בטמפרטורת החדר
כוס וחצי סוכר
2 סוכר וניל
כוס וחצי שמן
2 כוסות שקולית
4 כוסות קמח תופח
2 אבקת אפיה
כוס וחצי מים רותחים
תבנית 30*40

✍🏻אופן ההכנה
להקציף 8 ביצים עם כוס וחצי סוכר וסוכר וניל במשך 10 דקות.
להוריד מהירות ולהוסיף בהדרגה
כוס וחצי שמן,שוקולית, קמח תופח
ואפיה.

ובסוף בבת אחת להוסיף כוס וחצי מים רותחים ולערבב מעט להמשיך עם לקקן.
160 מעלות ללא טורבו ל 45 דקות

בהצלחה❤️

עוגת שוקולד ענקית רכה וטעימה😋_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים