Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית העוגה :
200 גרם עוגיות שוקולד
50 גרם חמאה
50 גרם שוקולד לבן

טוחנים הכל יחד במעבד מזון לתערובת אחידה
משמנים תבנית עגולה ומסדרים בצורה אחידה בתחתית התבנית

תערובת הגבינה :
750 גרם גבינה לבנה 5%
2 גביעי יוגורט 0%
5 ביצים
2 כפות קונפלור
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר ( כוס חד-פעמית )

אופן ההכנה :
מפרידים את החלבונים מהחלמונים בשתי קערות שונות
את החלבונים מקציפים עם הסוכר לקצף יציב
בקערת החלמונים מוסיפים את הגבינה היוגורט הקונפלור והאינסטנט פודינג
מערבבים היטב ומקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה
מוזגים מעל התחתית שהכנו מבעוד מועד
מכניסים לתנור שחומם מראש 150 מעלות למשך שעה וחצי
בתחתית התנור מומלץ לשים קערה עם כוס מים רותחים
בכדי שהעוגה תשאר לחה
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לעוד 40 דקות בתנור
מצננים היטב את העוגה ומורחים מעל ריבת אוכמניות איכותית
** מומלץ לשים את העוגה לפחות שעתיים במקרר ….

עוגת גבינה וריבת אוכמניות
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים