Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת גבינה טעימה במיוחד מקלתית פתיבר בטעם וניל ושוקולד לבן ובציפוי מנגו עם שמנת

אריזת ניילון פתיבר בטעם וניל (110 גרם)
70 גרם שוקולד לבן
1/4 קופסת קרטון שמנת מתוקה 32% שומן – 1/4 כוס.

המלית
1/2 כוס סוכר
2 קופסאות קרטון שמנת מתוקה 32%
5 כפות שטוחות אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 גבינה לבנה 9%
גביע (225 גרם) גבינת שמנת בטעם טבעי 16%
100 גרם שוקולד לבן
4 כפות חלב

הציפוי
מנגו – יחידה בינונית קלוף וחתוך.
1/4 כוס שמנת מתוקה 32%

תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

הקלתית:
1. בקערה חותכים את הפתיבר לחתיכות קטנות.
2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ביחד עם השמנת, מערבבים היטב ושופכים מעל הפתיבר.
3. מערבבים, משטחים ומהדקים בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

המלית:
1. מקציפים את הסוכר, השמנת המתוקה והאינסטנט לקצפת רכה ועדינה.
2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות.
3. במיקרוגל ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב, ומוסיפים תוך כדי עירבוב לקערה של הגבינות.
4. מקפלים בעדינות את הקצפת אל תוך מלית הגבינות ומכניסים לקירור במשך 4 שעות לפחות.

הציפוי:
1. טוחנים את המנגו בבלנדר ומניחים בצד.
2. מקציפים את השמנת ומערבבים יחד עם המנגו.
3. מוזגים על העוגה ושוב מכניסים לקירור כשעה

עוגת גבינה ומנגו
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים