Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים הדרושים
לתחתית:
150 גרם ביסקוויטים טחונים
100 גרם חמאה מומסת

חומרים הדרושים למלית:
1 ק"ג גבינה 9%
150 גרם סוכר
6 בצים בטמפרטורה החדר

חומרים לתערובת השוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
80 גרם שמנת מתוקה
1 כף קורנפלור

חומרים לתערובת השוקולד מריר
150 שוקולד מריר
120 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה
1)מערבבים את הפירורי ביסקוויטים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ ומכניסים למקפיא עד להכנה המלית

2)בקערה מערבבים ללא מיקסר את הגבינה עם הסוכר עד שאין גושים ומוסיפים את הביצים אחד אחד וטורפים עד קבלת תערובת חלקה

3)מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים

4)ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על אדים בבן מארי עם השמנת המתוקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי ומוסיפים את הקורנפלור ושוב מערבבים
ומוסיפים אותה לתערובת הגבינות לאחד הקערה

5)ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומוסיפים לקערה השנייה וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה

6)שופכים מיים רותחים לתבנית גדולה ומניחים בתחתית התנור חם

7)מעבירים את התערובת לשני כדים מזיגה

8)מתחילים עם התערובת השוקולד מריר שופכים בערך כוס במרכז העוגה ולאחר מכן את התערובת השוקולד הלבן וממשיכים עד שהתערובת נגמרת

9)בסוף לוקחים שיפוד מעץ ומקשקשים ואופים בתנור שחומם מראש
140 מעלות כ שעה 1/4 עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת במרכז

עוגת גבינה שיש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים