לבצק :
לעבד עם וו גיטרה
שתי כוסות קמח
1אבקת אפיה,
שליש כוס סוכר,
150 גרם חמאה
בסוף להוסיף 3 חלמונים
אם הבצק יבש להוסיף כף מים.
לעטוף היטב בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
להוציא מהמקרר לחצות ל – 2 .
בעזרת שתי ניירות אפייה לרדד ולשטח או לקרוץ על רינג או תבנית 24.
להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה קלה .
את יתר הבצק לאפות כשהבצק מרודד ולפורר אותו לפירורים.
בינתיים נכין את הקצפת :
להקציף
2 שמנת מתוקה
להוסיף חצי כוס סוכר
1 אינסטנט וניל
1 סוכר וניל
500 גבינה לבנה
כשהתחתית מוכנה לסדר קצפת ומעל פירורים ושוב קצפת ופירורים עד לסיום הקצפת
הכנתי אותה גדולה מאוד למטרה מסויימת לכן הכפלתי כמויות
המתכון מתאים לתבנית 24.