Share with:


חלבי

אופן הכנה

רחל עינב


750 גבינה 9% לבנה
שמנת חמוצה 15/%
קופסא גבינת שמנת 30%
7 ביצים מידה L מופרדות
כוס סוכר וחצי
70 גר חצי כוס קמח לבן/ללא גלוטן קמח תפוחי אדמה
70 גר חצי כוס קורנפלור
80 גר חבלה אינסטנט פודינג וניל
2 סוכר וניל

כמה טיפים לפני ההכנה
להשאיר את כל המצרכים מחוץ למקרר לפחות שעתיים
לא להקציף את החלבונים יותר מידי
לנפות את היבשים
ועכשיו להכנה
לשמן עם מרגרינה מזולה את התבנית היטב מס 24, רינג או קפיצית
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אבל לא מידי כמו יוגורט
בקערה נפרדת חלמונים
כוס סוכר לערבב היטב במטרפה ידנית להוסיף את הגבינות והשמנת לערבב היטב שלא יהיו גושים
להוסיף את היבשים לסנן לפני לערבב עד שאין גושים
את החלבונים להעביר ב3 פעמים לתערובת החלבונים עם מרית לערבב היטב עד שכל החלבונים נכנסים פנימה
לערבב היטב ובעדינות עם מרית לא לשבור את הקצף
להעביר לתבנית ליישר עם פלטה
לעטוף את התבנית עם ניר כסף
לחמם תנור בחום 220 מע
עם מים חמים במגש בקרקעית התנור
רבע שעה לאפות ב220 מע
לפתוח את התנור להוציא מעט את האדים להנמיך את החום ל150 מע
כשעה וחצי
לתת לה רק 10 דק קירור בתוך התנור עם דלת פתוחה
להוציא את העוגה מהתנור לתת לה להתקרר לכסות עם מגבת נקייה ולהכניס לילה למקרר
בהצלחה🙏💝💝
ובתאבון💖🌷

עוגת גבינה אפויה_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים