Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
כוס וחצי כוס קמח
1 אפיה
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה
לבנה5%/9%
חצי כוס אגוזים קצוצים מקומחים
50 גרם שוקולד מריר קצוץ מקומח

בקערה להקציף
את הביצים שלמות
להוסיף את הסוכר ואת הסוכר וניל
בהדרגה את השמן
ואת שאר המיצרכים
לשמן תבנית
לשפוך את הבלילה לתבנית
להוציא אויר בניעור התבנית
180 מעלות
30/40 דקות

עוגת גבינה אגוזים ושוקולד מריר
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים