Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
1-ק"ג גבינה 9%
6 כפות קורנפלור
6 ביצים
1 כוס סוכר
קליפת לימון מגורדת
2 שקיות סוכר וניל
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת.
לציפוי
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2כפות אינסטנט וניל
תותים לפי הצורך
אופן ההכנה
1.מחממים תנור לחום בינוני(180) ומנמיכים בהמשך האפייה ל-(160)
שמים בקערה את הגבינה, החלמונים, הקורנפלור,חצי כוס סוכר, ומערבבים.
2.מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת הגבינה ומערבבים בתנועות מקופלות.
יוצקים לתבנית העגולה שמונחת מעל תבנית מלאה במים קרים, אופים 50-60 דקות עד שהעוגה מזהיבה או עד שקיסם עץ ננעץ במרכזה ויוצא יבש.
3.מעבירים סכין בצד דופן התבנית לעוגה, מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתוכו כשדלת התנור פתוחה.
4.מקציפים את השמנת עם הסוכר ובהמשך להוסיף את האינסטנט לקצפת יציבה, מניחים את התותים ומצפים את העוגה עם הקצפת.
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

עוגת הגבינה שלי
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים