Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית העוגה ולא חובה :
כוס וחצי קמח
3 כפות סוכר
קורט מלח
1 סוכר וניל
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר
לעבד לבצק להדק בתבנית או רינג 26 ולאפות כ- 10 דקות ולהוציא מהתנור

2 קערות.. האחת :
להקציף 7 חלבונים עם כוס סוכר ולהניח בצד

קערה שניה להקציף ידני :
7 חלמונים וחצי כוס סוכר
להוסיף :
750 גבינה לבנה
2 גביע שמנת חמוצה
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט וניל
1 סוכר וניל להמשיך בהקצפה עד לעירבוב כל החומרים

לערבב את תערובת החלבונים לגבינות ..(ב3 פעמים ולא בבת אחת ) לערבב בזהירות ולא לשבור את הקצף . (כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה ,רינג עטוף בניר כסף מסביב ובפנים בניר אפיה אין צורך בקערת מים בתחתית העוגה )

200 מעלות 10 דקות ראשונות ולהוריד ל160 כשעה ורבע עד וחצי .

עוגת גבינה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1162 מתכונים