Share with:


חלבי

אופן הכנה

7 ביצים
1 וחצי סוכר
500 גרם גבינה לבנה
3 כפות קמח תופח
3 כפות קונפלור
1 שמנת מתוקה צמחית או רגילה
1 שמנת חמוצה
1 גבינת שמנת נפוליאון או מסקרפונה
1 פודינג וניל
1 שוקולד לבן
4 כפות קונפלור

להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקבלת קצף יציב
בקערה מערבבים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר עם הגבינות חצי פודינג קונפלור והקמח מערבבים טוב שלא יהיו גושים להוסיף את החלבונים בצורת קיפול

לחמם תנור להניח בתחתית התנור מגש עם מים
לרפד תבנית עם נייר אפיה
גם בתחתית וגם מסביב
למרוח מעט מרגרינה שהנייר ידבק לשפוך את הבלילה לאפות 10 דקות 200 מעלות ואז להוריד ל150 מעלות שעה לא לפתוח את התנור להשאיר את העוגה לפחות שעה

כשהעוגה קרה להקציף שמנת מתוקה צמחית עם 1/2 פודינג וניל ו 2 כפות אבקת סוכר

למרוח את העוגה ולגרד מעל שוקולד לבן

ממש עוגה טעימה

עוגת גבינה_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים