Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית בקוטר 24 ס"מ

מצרכים הדרושים
7 ביצים בטמפרטורת החדר
1 1/3 כוס סוכר
2כפיות תמצית וניל
5 כפות קורנפלור
2 כפות פודינג וניל
3 גבינות לבנות 9%
1 שמנת חמוצה של 200 גרם
100 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה
1)מקציפים את החלבונים במהירות עם טיפה מלח, עד לקבלת קצף יציב ואז נוסיף את הסוכר בהדרגה
.
2)בקערה נפרדת
שמים את כל הגבינות ושאר החומרים וגם את החלמונים, מערבבים עד שאין גושים

3) מכניסים את השוקולד הלבן למיקרוגל לכמה שניות ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה

4) מוסיפים את החלבונים לתערובת ומערבבים ותנועת קיפול עד לאיחוד

5) משמנים סיר של גחנון עם חמאה מרופד בנייר אפיה בתחתית וגם בדפנות נמלא תבנית של התנור עם מים, ושמים את הסיר בתוך תבנית המים ואופים בתנור שחומם בראש ל180 מעלות 1/2 שעה
ונוריד ל- 150 וממשיכים לעוד 40 דק משאירים את העוגה בתנור עד שתתקרר לגמרי
6 )מחלצים את העוגה ,מורידים את הנייר בעדינות ,מפזרים
אבקת סוכר ומגישי

עוגת גבינה עם שוקולד לבן בסיר ג'חנון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים