Share with:


חלבי

אופן הכנה

750 גרם גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
פודינג וניל
כף תמצית וניל
3 כפות קורנפלור
כף קמח תופח
1/3 כוס שמנת מתוקה
6 ביצים מופרדות

אופן ההכנה:
את החלבונים להקציף עם הסוכר (להוסיף בהדרגה) עד קצף יציב.
את החלמונים לערבב עם הגבינה, הפודינג, תמצית וניל ושמנת מתוקה … להוסיף את הקמח והקורנפלור.
להוסיף את תערובת החלבונים *בקיפול* לתערובת החלמונים.
להעביר לתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות (לא טורבו) לשים תבנית עם מים בתחתית.
אחרי רבע שעה להוריד חום ל 160 כשעה! אחרי שעה לכבות את התנור ולא להוציא את העוגה. אחרי חצי שעה אפשר להוציא לצנן ולהכניס למקרר.

עוגת גבינה אפויה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים