Share with:


חלבי

אופן הכנה

תודה על מתכון מעולהה Tehila Slomoviz

1/2 קילו קמח
כף שמרים
100 גרם חמאה מומסת חובה
1/4כוס שמן
1כוס מים
3/4כוס סוכר
1 ביצה
כפית ת.וניל
קורט מלח
לעבד לבצק להתפיח כשעתיים בקירור,חובה!!

מילוי:
850גרם גבינה 5%,מסוננת מהנוזלים
1+1/4 חמאה מומסת
2 כוסות סוכר
4 חלמונים
3+1/2 כפות גדושות קמח
4 ס.וניל
לערבב היטב,לשפוך ל3-4 תבניות אנגליש קייק עד לרבע מהתבנית ולהקפיא ללילה שלם.
אחרי קירור והתפחה:
מחלקים את הבצק לפי כמות של מילוי באנגליש קייק,מרדדים לעלה דק ושמים את המילוי הקפוא בשוליים ומגלגלים כרולדה.
אחרי מילוי להתפיח עוד 1/2 שעה

ציפוי פירורים
רבע כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 ס.וניל
ללוש ביד לפורר בידיים מעל הפסים
לאפות 30/40דקות על 180

בהצלחה ובתאבוןן

הדר פלדמן

פס שמרים גבינה-מתכון מעולה
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים